Biografie Emmy

Biografie

Emmy en Nirvana

Emmy - 60 jaar

Astrologe: Rond mijn 26ste levensjaar begon ik met de astrologische opleiding. Tijdens de studie heb ik me verdiept in geboortehoroscopen, partner horoscopen, karma, levenslessen, talenten en levensdoelen. Mijn doel is het om mensen via de horoscoop bewust te laten worden van wie ze zijn en wat ze kunnen, maar bovenal om  hun een kosmische spiegel te laten zien van hun unieke sterren patroon. Ieder mens is uniek en ieder mens heeft zijn eigen unieke weg te gaan.

Herboriste: In 2003 behaalde ik mijn diploma op de Europese academie te Maastricht. Tijdens deze studie leerde ik kruidenbereidingen te maken en ze toe te passen.

Natuurgeneeskundig therapeute: In 2007 behaalde ik mijn H.B.O. diploma Natuurgeneeskundig therapeute op de Nieuwe Tijds school Apeiron in Venlo.  Phytotherapie,  Bach Bloesem remedies en de 4 temperamentenleer kwamen aan bod.

Druide: 30 jaar geleden reisde ik vaak naar Engeland. Ik verdiepte me in de Kelten en hun Druiden, bezocht verschillende stenencirkels en krachtplekken, ik had contact met de Ancient Druid Order in London en samen met hun vierde ik de Herfst Equinox op Primrose Hill in Londen en de Zomerzonnewende in Stonehenge. Ik begon zelf de Keltische vieringen te geven. Om verder te kunnen doordringen in de Druiden materie ben ik met de studie Druiden begonnen bij de OBOD en bevind me in het 2de jaar van de Ovate.

Medium: Eigenlijk is ieder mens een medium een doorgeef luik van de ene naar de andere werelden, maar vaak zijn we ons er niet bewust van. Ik werd me rond mijn 18de bewust hiervan. Kreeg allerlei ervaringen, zag, voelde en ervaarde. Ik merkte dat mijn bewustzijn heel makkelijk van de ene naar de andere wereld kon reizen. Waar ik mijn krachtdier de Uil spontaan ontmoette, mijn ervaringen met mijn geleidegids, Herne (Keltische sjamaan) die spontaan opdook tijdens mijn reizen door Schotland en Engeland. 

 

herne's oak

Keltische sjamaan

herne

Schrijf een reactie: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.

Liesbeth Peeters | Antwoord 30.09.2020 17:17

Hallo Emmy..ik was oude spullen aan het opruimen..en wat kwam tevoorschijn...
jouw kaartje... van..Zodiak Garden .Graag wil ik jou weer eens ontmoeten..

Bekijk alle reacties

Nieuwe reacties

30.09 | 17:17

Hallo Emmy..ik was oude spullen aan het opruimen..en wat kwam tevoorschijn...
jouw kaartje... van..Zodiak Garden .Graag wil ik jou weer eens ontmoeten..

...
30.05 | 19:13

Nieuwe tuin, mooi!

...
13.12 | 14:19

Hè Emmy,

Mooie site. Heldere informatie.

Groetjes en tot morgen op station Roermond

...
25.10 | 13:54
aura tekening heeft ontvangen 2
Je vindt deze pagina leuk